Δωρεάν αποστολή Πάνω από 120€    |     Κανόνες επιστροφής 30 ημερών
Greece
Adidas NMD Greece

Αποστολή & Επιστροφές

1. Επιστροφή στο
1. Επιτρέπουμε μόνο μια πλήρη επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα που έχουν προβλήματα που προκαλούνται από εμάς
2. Αν το πακέτο που επιστρέφει δεν περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά με τα οποία αποστέλλονται, το κόστος των εξαρτημάτων και των εξαρτημάτων θα αφαιρεθεί από την συνολική τιμή του προϊόντος και μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο μερική επιστροφή χρημάτων.
3. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να αλλάξετε το μέγεθος, το χρώμα ή η επιστροφή είναι για λόγους "Αντίθετα", το κόστος παράδοσης θα αφαιρεθεί από τη συνολική τιμή του προϊόντος.
2. Ανταλλαγές
Θα δεχτούμε ανταλλαγές για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αρχικής παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας με το αναγνωριστικό παραγγελίας σας και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας βοηθήσει. Αν θέλετε να ανταλλάξετε αντικείμενα με διαφορετικό στυλ, θα πρέπει να επιστρέψετε τα στοιχεία σας για επιστροφή χρημάτων (σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής) και να τοποθετήσετε μια νέα παραγγελία για το στυλ που προτιμάτε.
Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω. Όλα τα στοιχεία που μας αποστέλλονται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή να μην φοριούνται, να μεταβάλλονται ή να πλένονται, με όλες τις ετικέτες συνδεδεμένες. Τα φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα επιστραφούν σε εσάς.
Δεν καλύπτουμε το κόστος αποστολής των ανταλλαγών, θα είστε υπεύθυνοι για τα επιστρεφόμενα ταχυδρομικά τέλη και για το κόστος αποστολής και διεκπεραίωσης της αποστολής των ανταλλασσόμενων αντικειμένων πίσω σε εσάς. Συνιστούμε να προσθέσετε tracking και ασφάλεια όταν στέλνετε στοιχεία σε εμάς για την προστασία σας, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές. Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης δεν επιστρέφονται.

Copyright © 2019 www.adidasnmdgreece.net All Rights Reserved.Powered by Adidas NMD Greece
Greece