Δωρεάν αποστολή Πάνω από 120€    |     Κανόνες επιστροφής 30 ημερών
Greece
Adidas NMD Greece

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι το όνομά σας, η διεύθυνση χρέωσης και αποστολής, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραπομπής και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλή βάση δεδομένων και μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο μέσω του Webmaster με προσωπικές κωδικοποιημένες πληροφορίες. Εάν θέλετε οι πληροφορίες να διορθωθούν ή να αφαιρεθούν μπορείτε να μας στείλετε email οποιαδήποτε στιγμή και να μας πείτε τι θα θέλατε να κάνουμε. Όλες οι αιτήσεις ολοκληρώνονται έγκαιρα και η επιβεβαίωση αποστέλλεται στο email σας μόλις εκπληρώσουμε το αίτημά σας.
Οι πολιτικές απορρήτου είναι αυστηρές και τηρούνται συνεχώς. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι πληροφορίες που υποβάλλονται στον ιστότοπό μας παραμένουν εμπιστευτικές για πάντα. Με την ενημέρωσή σας για την πολιτική μας, προωθούμε την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη όλων όσων υποβάλλουν πληροφορίες, είτε αγοράζουν ή ζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες και εγγραφούν για εγγραφή.
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με τον εαυτό σας κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας ή οποιουδήποτε άλλου αιτήματος μόνο για να συμπληρώσετε αυτό το αίτημα με την ικανοποίησή σας. Δεν κοινοποιούμε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους εκτός από το βαθμό που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση αυτού του αιτήματος. Κάναμε το ίδιο με τις πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με κάποιον άλλο κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας μόνο για την αποστολή του προϊόντος και την επιβεβαίωση της παράδοσης. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους εκτός από το βαθμό που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Μπορείτε να ζητήσετε να καταργήσετε ή να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με εσάς. Προκειμένου να προστατεύσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια σας, θα λάβουμε επίσης εύλογα μέτρα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν από τη χορήγηση πρόσβασης ή τη διόρθωση.
Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιστροφής για να απαντήσουμε στο μήνυμα που λαμβάνουμε. Τέτοιες διευθύνσεις δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό και δεν μοιράζονται με τρίτους. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρηθεί η ακρίβεια των δεδομένων και να διασφαλιστεί η κατάλληλη χρήση των πληροφοριών, έχουμε θεσπίσει φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε ηλεκτρονικά.

Copyright © 2019 www.adidasnmdgreece.net All Rights Reserved.Powered by Adidas NMD Greece
Greece